Skip to main content
 • trust
  Leven vanuit vertrouwen – waarom we niet ten volle JA zeggen tegen het leven.
  Flow betekent dat je ten volle JA zegt tegen het leven zoals het op dat moment op je pad komt. Het leven is niet maakbaar, je beweegt mee en vertrouwt op het leven. Op dat wat is en komen gaat. Je geeft je er in feite aan over. Maar hoe komt het dat we dit vaak zo lastig vinden?
 • beter slapen
  Respecteer je oerritme en ga beter slapen.
  Bij slecht slapen denken we als oorzaak vaak aan stress, piekeren of zorgen die we ons ergens over maken. En ja, die hebben grote invloed op onze kwaliteit van slapen. Maar waar we vrijwel nooit aan denken, is dat de kwaliteit van onze slaap valt of staat met de manier waarop we ons ingebouwde ritme respecteren. Ons oerritme ofwel het circadiaans ritme. Het ritme zoals we miljoenen jaren hebben geleefd.
 • Stuur je ego op vakantie
  Ook jouw ego verdient vakantie!
  Stuur je ego op vakantie zodat je je stem diep van binnen (weer) hoort.
 • Hormones
  Zorg vooral goed voor deze drie hormonen!
  Onze hormonen zijn net een orkest. Als één muzikant een valse noot speelt, valt dat wellicht niet zo op. Maar hoe meer valse noten er worden gespeeld, hoe minder mooi het muziekstuk zal klinken. Zo werkt dat ook met onze hormonen. Als er één hormoon uit balans is, zullen de andere hormonen ‘bijsturen’ om de totale hormoonbalans te herstellen. Maar hoe meer hormonen er uit balans zijn, hoe moeilijker dat zal zijn. Een verstoorde hormoonbalans geeft allerlei klachten. Belangrijk dus om te zorgen dat de balans niet verstoord wordt.
 • Citroen
  Start je dag met citroensap voor een goede hormoonbalans!
  Start je dag met een glas lauw water met citroensap en profiteer van alle gezondheidsvoordelen die dit met zich meebrengt! In deze blog vertel ik er meer over.

Love yourself enough to live a healthy lifestyle