Skip to main content

Hormoon coach

Hormoon coach zorgt voor hormoonbalans


Heb je geen energie, voel je je down zonder aanwijsbare reden of word je steeds zwaarder terwijl je niet heel anders bent gaan eten? Slaap je slecht, ervaar je geen flow in je leven of heb je andere hormonale klachten? In mijn werk als hormoon coach merk ik dat veel klachten voortkomen uit een verstoorde hormoonbalans. Hormonen zijn namelijk de boodschappers van jouw lichaam! Wanneer alle hormonen in balans zijn heb je een gezond gewicht, een rustig lichaam en levensenergie. Zodra er sprake is van een disbalans werken de hormonen tegen je. Dan kun je dus klachten krijgen, zoals cravings en een verminderde energie. Wist je dat alle welvaartsziekten het gevolg zijn van een verstoorde hormoonbalans? Het zou zonde zijn als je een lange tijd rond blijft lopen met je klachten want door je leefstijl aan te passen kun je veel vooruitgang boeken. Wist je dat leefstijl essentieel is voor een goede hormoonbalans? In een kennismakingsgesprek vertel ik je er graag meer over. Vul het contactformulier in om een afspraak bij mij als life coach in Den Haag in te plannen.

 

Hormoon coach

 

Contact opnemen

 

Hormoon coach neemt jouw leefstijl onder de loep


Als hormoon coach neem ik jouw voedingspatroon en leefstijl onder de loep. Ik zeg altijd dat een goede gezondheid bij gezonde cellen begint. Een lichaam dat in balans is, geeft precies aan wat het nodig heeft en wanneer het genoeg heeft. Ik zorg ervoor dat jij je lichaam gaat voeden met de bouwstoffen die het nodig heeft. Daarnaast gaan we aan de slag met beweging en stressmanagement. Als je voldoende beweegt en een juiste balans hebt tussen in- en ontspanning, kunnen jouw hormonen hun werk doen en verdwijnen hormonale klachten.

Heb je een vraag over mijn werkwijze als hormoon coach? Vul het contactformulier en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op.

afspraak maken

 

 

Love yourself enough to live a healthy lifestyle