Skip to main content

Hormoon coach

Hormoon coach zorgt voor hormoonbalans


Heb je geen energie, ervaar je geen flow in je leven of heb je verschillende hormonale klachten? In mijn werk als hormoon coach merk ik dat veel klachten voortkomen uit een verstoorde hormoonbalans. Hormonen zijn namelijk de boodschappers van jouw lichaam! Wanneer alle hormonen in balans zijn heb je een gezond gewicht, een rustig lichaam en levensenergie. Zodra er sprake is van een disbalans werken de hormonen tegen je. Dan kun je dus klachten gaan ervaren, zoals cravings en een verminderde energie. Het zou zonde zijn als je hier een lange tijd mee rond zou blijven lopen want door je leefstijl iets aan te passen kun je al veel vooruitgang boeken. Wist je dat lijfstijl één van de pijlers is voor hormoonbalans? In een kennismakingsgesprek vertel ik je er graag meer over. Dit gesprek is bedoeld om te ervaren of er een klik is want dit is een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde samenwerking. Vul het contactformulier in om een afspraak bij mij als life coach in Den Haag in te plannen.

 

Hormoon coach

 

Contact opnemen

 

Hormoon coach neemt jouw leefstijl onder de loep


Als hormoon coach neem ik jouw leefstijl onder de loep. Ik zeg altijd dat de basis van je gezondheid bij gezonde cellen begint. Een lichaam dat in balans is, geeft precies aan wat het nodig heeft en wanneer het genoeg heeft. Ik leer jou om weer te luisteren naar deze signalen, zodat jij je lichaam gaat voeden met de bouwstoffen die het nodig heeft. Zo zijn omega 3 vetzuren bijvoorbeeld belangrijk voor een goede hormoonhuishouding. Hormonen zijn gemaakt van vet dus als je simpelweg geen vetten binnenkrijgt raken jouw hormonen ook uit balans. Heb je een vraag over mijn werkwijze als hormoon coach? Vul het contactformulier en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op.

 

afspraak maken


 

Hormoon coach vindt ontspanning cruciaal


Ben je altijd in de weer? Van de ene afspraak naar de volgende? Oh, en je moet natuurlijk ook nog sporten en tijd besteden aan vrienden en familie. Kortom: je moet alle ballen in de lucht zien te houden. Dit kan veel ongezonde stress opleveren waardoor jouw hormonen uit balans raken. Stress staat namelijk tegenover gelukshormonen. Je gaat cortisol aanmaken wat een negatieve werking heeft op jouw hormonale balans. Als hormoon coach ben ik daarom een grote voorstander van minimaal 30 minuten per dag matig bewegen. Hierdoor verdwijnt stress op de achtergrond en maak je gelukshormonen aan. In mijn werkwijze als voedingsdeskundige in Den Haag besteed ik dus niet alleen aandacht aan een gezond voedingspatroon. We kijken ook naar andere thema’s die van invloed zijn op jouw hormoonhuishouding. Ben je klaar voor de eerste stap? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken.
 

Contact opnemen

 

 

Love yourself enough to live a healthy lifestyle