Skip to main content

Life coach Den Haag

Vind innerlijke rust met een life coach Den Haag

Heb je continue een onrustig gevoel en/of zit je niet lekker in je vel? Als life coach in Den Haag ondersteun ik je graag om weer innerlijke rust te vinden. Hierdoor gaat je innerlijke vuurtje weer branden! We laten de energie stromen en heffen energieblokkades op. Dit doe ik door te focussen op drie pijlers, namelijk voeding, ontspanning en beweging. Deze drie elementen zijn een cruciale basis voor een gezonde leefstijl. Wist je dat voeding voor een groot deel kan bepalen hoe je je voelt? Voeding is zo krachtig en zorgt ervoor dat we ons energiek voelen en optimaal van het leven kunnen genieten. Het gaat om ‘voeden in plaats van vullen’. Als life coach in Den Haag help ik jou om weer te leren luisteren naar de signalen van jouw lichaam zodat jij jezelf voedt met de bouwstoffen die je nodig bent. Ook in mijn werk als hormoon coach zie ik dat vrouwen bepaalde bouwstoffen in hun voeding missen die nodig zijn voor een hormonale balans. Meer weten over mijn werkwijze als voedingsdeskundige in Den Haag? Neem vrijblijvend contact op!

 

Life coach Den Haag

 

Contact opnemen

 

Life coach in Den Haag laat jouw innerlijke vuurtje weer branden

Een gezond voedingspatroon kan al een groot verschil maken maar als life coach in Den Haag vind ik beweging ook een belangrijk element van gezonde levensstijl. Beweging zorgt er letterlijk voor dat jouw innerlijke vuurtje weer gaat branden! Door regelmatig te bewegen zorg je ervoor dat je botten sterk blijven en dat er spiermassa wordt opgebouwd en behouden. Verder gebeurt er tijdens beweging van alles in je lichaam. Zo maak je gelukshormonen aan waardoor je beter bestand bent tegen stress. Wist je dat 30 minuten per dag matig intensief bewegen al grote gezondheidsvoordelen met zich meebrengt? Plan vrijblijvend een afspraak in om te bespreken hoe je meer beweging in jouw dagelijkse leven kunt integreren.

 

afspraak maken

 

Life coach in Den Haag geeft inzicht in jouw gedachten

Naast voeding en voldoende beweging focus ik in mijn coaching sessies als life coach in Den Haag op ontspanning. Stress zorgt er namelijk voor dat je hormoonhuishouding uit balans raakt en je slechter gaat slapen. Ontspanning is cruciaal maar vaak is dat nou net hetgeen wat er bij in schiet op een drukke werkdag. Dit is de reden waarom we gaan onderzoeken welke gedachten en overtuigingen je hebt rondom ontspanning en stress. Soms gunnen cliënten zichzelf de ontspanning niet en deze overtuiging gaan we dan positief ombuigen. Ook het onderwerp stressmanagement komt aan bod zodat je concreet inzicht krijgt in wat jou (ongezonde) stress bezorgt. Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul je gegevens in en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op.
 

Contact opnemen

 

 

Love yourself enough to live a healthy lifestyle