Onze favoriet van Donna Hay!

Heerlijk en snel op tafel:
– 400 gram basmatirijst
– 350 gram kipfilet
– Romeinse sla

Dressing:
– 200 ml kokosmelk
– 2 limoenen
– flinke scheut vissaus
– 5 takjes munt, blaadjes in reepjes gesneden
– 1 rode peper

Kook de rijst gaar en zet het met de deksel op de pan nog 10 minuten weg. Snij de kipfilet in stukjes en bak met wat olie gaar en bruin (zout is niet nodig). Snij de rode peper heel fijn en rasp het groen van de limoenschil (alleen het groen, het wit is bitter). Knijp de limoenen uit en maak de dressing van de limoenrasp, sap, rode peper, kokosmelk en de vissaus. Proef of je voldoende vissaus hebt. Meng de dressing met de rijst en de kip. Als de rijst iets is afgekoeld voeg je de munt toe.
Garneer kommen met de sla en voeg de rijst toe.

Eet smakelijk!