Welkom op mijn website! Ik ben Karen (1976) en samen met Jeroen heb ik 3 (tiener)kinderen. We wonen in Den Haag. Het is mijn missie om vrouwen weer te laten shinen. Dat vrouwen zichzelf niet langer wegcijferen maar de tijd en rust vinden om goed voor zichzelf te zorgen. Dat zij de kennis hebben om hun hormonen in balans te houden, zij weer positief in het leven staan, luisteren naar de signalen van hun lichaam en hun hart. Ingetuned zijn op hun innerlijke wijsheid. Het is mijn overtuiging dat dat hét recept is voor DuurzaamGeluk®.

Tot mijn 25e leefde ik verre van gezond. Vanaf dat moment ben ik me steeds meer gaan verdiepen in alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl. Ik ontdekte wat gezonde voeding met me deed, het gaf me energie en ik begon steeds meer te genieten van het leven. Ik kreeg meer plezier in bewegen en sporten, waardoor ik nog fitter werd en nog meer energie kreeg. Wat een fijne flow! Als dagelijkse ontspanning vond ik mijn heil in mediteren.

Het belang van gezonde voeding heb ik ook ervaren nadat ik in 2016 een zware bloedvergiftiging opliep. Dankzij mijn leefstijl ben ik hier goed van hersteld. Door deze gebeurtenis besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te gaan volgen, het begeleiden van mensen naar een gezonder en vitaler lichaam. Ik heb de opleiding tot Holistisch Leefstijlcoach gevolgd, die ik in 2019 heb afgerond. Een prachtige opleiding waar ik heb geleerd om mensen niet alleen op het fysieke en mentale vlak te coachen, maar dat het emotionele, energetische en spirituele vlak net zo belangrijk zijn, wil je écht resultaat bereiken.

Ik ontdekte wat gezonde voeding met me deed, het gaf me energie en ik begon steeds meer te genieten van het leven

Door mijn eigen ervaring met gezonde voeding heb ik mij hier verder in verdiept. Ik heb de opleiding voor gewichtsconsulent afgerond en ik ben – naast mijn werk als jurist – een praktijk gestart om vrouwen die last hebben van emotie-eten te begeleiden naar een gezond gewicht. In januari 2022 ben ik afgestudeerd als Hormoontherapeut bij de Hormoon Community Nederland. Verder heb ik me verdiept in onder meer Zen-meditatie, mindfulness, NLP, innerlijke criticus, Shin-do, emotie-eten en spirituele groei. In november 2021 heb ik Reiki II afgerond.

Mede dankzij mijn eigen ontwikkelingspad, begon het steeds meer te wringen dat ik zoveel vanuit mijn hoofd leefde. Alleen dit was wel nodig voor mijn werk als jurist, gecombineerd met een druk gezin. Het heeft me altijd veel gebracht maar het werd tijd om een omslag te maken. Ik miste de verbinding met mezelf en ving de signalen van mijn lichaam niet goed op. Ik leefde teveel op wilskracht en miste vertrouwen in het leven. Mijn keuzes maakte ik teveel vanuit angst. Ondanks mijn gezonde leefstijl, lekte mijn energie daardoor weg.

Inmiddels heb ik mijn thuis in mijn lichaam gevonden, pik ik de signalen op en weet ik weer waar mijn vuurtje van gaat branden. Ik heb weer verbinding met mijn hart en buik. Er is ruimte gemaakt voor flow en vertrouwen op dat wat komen gaat. Met deze ervaring heb ik alle tools in handen om andere vrouwen ook een definitieve omslag te laten maken in hun lifestyle, zodat zij weer voelen dat ze leven!

Ik kijk ernaar uit je te begeleiden naar een gezonde leefstijl en je te laten ervaren wat dat met je doet. Als je het eenmaal ervaren hebt, wil je niet anders meer!