Succesverhalen

“Ik heb alle diëten geprobeerd maar nooit een afgemaakt. Ik hield het gewoon niet vol. De hormoonbalans sprak me aan, ik vermoedde dat die bij mij verstoord was. Dankzij Karen weet ik hoe ik mijn hormonen weer in balans kan krijgen. En nu kan ik het makkelijk volhouden. Ik luister nu naar mijn eigen behoeftes en kies nu heel bewust voor mezelf. Doordat ik voor mezelf kies, heb ik ook geen last meer van emotie-eten. En ben ik ook voor mijn omgeving een veel leuker persoon geworden. Ik ben zo blij met het resultaat, dank je wel voor je begeleiding Karen!”

(Evi, 44 jaar)

“Karen heeft mij geleerd hoe ik door andere keuzes te maken met mijn voeding al 13 kilo ben kwijt geraakt. Ik heb geen moment honger en ik heb veel energie. Mijn man had last van suiker en zijn waarden zijn nu goed. Onze gezondheid is ons veel waard, we doen dit zonder moeite voor de rest van ons leven!”
(Linda, 48 jaar)
“Ik heb nooit geleerd wat ík wil en dat ík belangrijk ben. Voor mij was iedereen belangrijk behalve ik. Daardoor zat ik niet goed in mijn vel en at ik mijn emoties weg. Nu snap ik het proces, wat er gebeurt als ik ga eten. Ik weet wat mijn behoefte is als ik ga eten, wat er aan de hand is en wat ik wil weg eten. Ik mag er zijn van mezelf en ben trots met wat ik heb bereikt. Ik heb zelfs keuzes gemaakt waarvan ik een jaar niet had durven dromen!”

(Esther, 45 jaar)

“De begeleiding was heel prettig. Karen is heel liefdevol en luistert goed. Het was zeker niet altijd makkelijk, maar Karen heeft me altijd gesteund om door te gaan en om voor mezelf op te komen. Ik ben naar mijn eigen gevoel gaan luisteren en durf daar op te vertrouwen. En dat geeft me zoveel kracht. Als het weer even wat minder gaat weet ik nu wat ik eraan kan doen.”

(Adile, 46 jaar)

Naast dat ze veel kennis heeft over voeding en leefstijl, voel ik me als mens gezien en gehoord door haar

“Karen is een hele fijne coach. Naast dat ze veel kennis heeft over voeding en leefstijl, voel ik me als mens gezien en gehoord door haar. Door haar begeleiding leer ik anders (positiever) te kijken naar eten, gezonde leefstijl en naar mijzelf wat betreft de (soms slechte) relatie die ik met mezelf en voeding heb. Ze maakt me bewust van het feit dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn zonder dat ik mijn gezonde leefstijl overboord gooi. Mijn mindset is door Karens kennis en coaching positief veranderd waar ik de rest van mijn leven profijt bij heb en mooie resultaten mee behaal (nu al 20 kg eraf!).”

(Tania, 48 jaar)

“Ik ervaar het coachingtraject als fijn en persoonlijk afgepast op mijn behoefte.”

(Amy, 43 jaar)