Skip to main content
Start je dag met citroensap voor een goede hormoonbalans!
Start je dag met een glas lauw water met citroensap en profiteer van alle gezondheidsvoordelen die dit met zich meebrengt! In deze blog vertel ik er meer over.
Omega 3 vetzuren
Bij het gezond houden van onze cellen spelen gezonde vetzuren de belangrijkste rol en dan voornamelijk de verhouding tussen omega 3 en omega 6 vetzuren. Door onze huidige voeding is deze verhouding bij bijna iedereen uit balans. Onze voeding bevat namelijk veel te veel omega 6. Omega 6 is ontstekingsbevorderend en omega 3 is ontstekingsremmend.Meer omega 3 eten is dus essentieel voor je gezondheid. Naast het gezond houden van onze cellen is omega 3 een bouwstof van onze hersenen. Dankzij het feit dat wij miljoenen jaren geleden vis zijn gaan eten, konden onze hersenen groeien en zijn wij geworden tot wie we nu zijn. Daarnaast is omega 3 belangrijk voor onder meer ons hart en gezichtsvermogen.
Etiketten lezen
Etiketten lezen. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik geef je een aantal tips om in de supermarkt snel te zien welke producten je beter kunt laten staan.
Hoe eet ik meer groente?
Tips om meer groente te eten.
Subscribe to Voeding

Love yourself enough to live a healthy lifestyle