Skip to main content

Voedingsdeskundige Den Haag

Voedingsdeskundige in Den Haag zorgt voor hormoonbalans


Ben je klaar met diëten? Verlang je naar een blijvend gezond voedings- en leefstijl patroon en een leven vol energie? Als voedingsdeskundige in Den Haag help ik jou om de balans in je voedingspatroon te vinden. In mijn praktijk zie ik vaak vrouwen die zwaarder worden en daar gefrustreerd door worden. De strijd met ongezond eten is dagelijks aanwezig. Misschien herken je de volgende gedachte wel: ‘Waarom krijg ik het niet voor elkaar, maar waarom lukt het anderen wel… Morgen begin ik opnieuw en dan echt!’ Intussen mis je de energie om te genieten van het leven en om te doen wat je zo graag wilt doen. Je verlangen ernaar is enorm, maar waar te beginnen? Waarschijnlijk zijn het jouw hormonen! Naast voedingsdeskundige in Den Haag ben ik hormoon coach en begeleid ik cliënten op een multidisciplinaire wijze. Meer weten over mijn werkwijze? Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

 

Voedingsdeskundige Den Haag

 

Contact opnemen

 

Voedingsdeskundige in Den Haag leert je eten vanuit de basis


Heb je continue cravings naar suiker? Kun je zoetigheden niet links laten liggen? Als er één inzicht is die ik je mag meegeven als voedingsdeskundige in Den Haag is het wel de volgende: ‘Het is helemaal niet raar dat je steeds toegeeft aan die onweerstaanbare behoefte aan suikers’. Wanneer je een verkeerd voedingspatroon hebt, kan dit leiden tot een onweerstaanbare drang naar suikers. En geen mens kan die drang weerstaan. Door eten van de suikers wordt de balans verder verstoord en komt jouw lichaam in een vicieuze cirkel. En jij? Je voelt je uitgeput en baalt van jouw lichaam dat nu makkelijker vet opslaat. Stap uit deze vicieuze cirkel en ga weer eten zoals de natuur zoals de natuur dat bedoeld heeft. Ik ga graag samen met jou werken aan het herstellen van die balans. Vul het contactformulier in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

 

afspraak maken


 
Klachten verdwijnen bij voedingsdeskundige in Den Haag


Als voedingsdeskundige in Den Haag geloof ik in de grote kracht van voeding. Met voeding kan de hormoonbalans weer hersteld worden. Ik zeg altijd: ‘hormonen blij, lichaam blij, jij blij’. Voedingsstoffen zijn namelijk de basis voor een energiek lichaam met een gezond gewicht. Toch is voeding niet altijd de enige remedie die nodig is voor het herstellen van de hormoonbalans. Mijn werkwijze als life coach in Den Haag kenmerkt zich door ook te focussen op andere aspecten van een gezonde leefstijl, zoals beweging en ontspanning. Het één staat niet los van het ander voor een gezonde hormoonbalans. Ben je klaar om de eerste stap te zetten om jouw lichaam weer te geven wat het nodig heeft? Vul je gegevens in en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op.
 

Contact opnemen

 

 

Love yourself enough to live a healthy lifestyle